imitone community

Building a universal, human-friendly music interface. ...But first we have to fix the bugs!

You are not logged in.

Announcement

Having trouble with imitone? Hit send on any Error Reports it creates, or use the in-app "send feedback" button.

#1 Re: Bug Reports » [closed] 0.8.2: glErrors during graphics init: 1280 (Windows/AMD) » 2016-08-29 14:29:50

Hi Evan,
upgrade done, but the same message
the 0.8.1 version was working (no need to go back to 0.7.0)
There is no edge smoothing, so the graphics have rough edges as you say in the link above)

#2 Re: Bug Reports » [closed] 0.8.2: glErrors during graphics init: 1280 (Windows/AMD) » 2016-08-26 02:26:31

Hi Evan, I've change 1 to 0, but nothing change for me, even after a shutdown PC and restart
intel core2quad Q9400 2.66GHz, Windows 7
my log :

Binary: D:\program files\imitone beta 0.8.2\imitone.exe
Log folder: C:/Users/Eric/AppData/Roaming/com.interactopia.imitone
Starting application.
||  [init storage]
||  [init console]
  initializing with script pg.ini
Console is GO.
||  [init program]
||  [init universe]
||  [init clock]
||  [init random]
||  [init graphics]
Text is GO.
Graphics initializing...
Displays:
  #0: 1280x1024, 60hz
Built with SDL v.2.0.0
Running with SDL v.2.0.3
Configuring graphics...
  Attempting GL 3.0, MSAA=4
    Acquired GL 3.0, MSAA=0
    ...OK!
Initialized GLEW
---------------------------------------------
    GL version: 1.1.0
    GL vendor: Microsoft Corporation
    GL renderer: GDI Generic
    No GLSL support...
GL Extensions: GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture
   Warning: targets unsupported.
   Warning: multisampling unsupported.
   Warning: shaders unsupported.
   Warning: blend equations unsupported.
   Warning: vertex buffers unsupported.
   Note: vertex arrays unsupported.
---------------------------------------------
Screen FBO: #0, size 600x660


*****************************************************************

ReportError("glErrors during graphics init: 1280", "src\imp-sdl\sdl_graphics.cpp", 1054);

FatalErrorReport()

============================================

- TERMINAL ERROR -
(CODE #5BP2)

glErrors during graphics init: 1280

Press V to view log-files.
Please consider reporting this problem!

src\imp-sdl\sdl_graphics.cpp: 1054
Main Thread

Backtrace:
bool __thiscall plaid_sdl::GraphicsImp_SDL::windowSetup(class plaid::Vec2,bool,bool)
__thiscall plaid::Graphics::Graphics(const class plaid::ModuleSet &,bool)
__thiscall plaid::ModuleSet::ModuleSet(class plaid::Program *,int,char **)
[root]

============================================

    (...)
Writing error file...
    ...OK
  (graphics unavailable)

Attempting to open error-dump location...
Type 'S' for signal, or anything else to exit.
>>

Board footer

Powered by FluxBB